tirsdag den 4. oktober 2011

Ventetid

Jeg har hele tiden vidst, at jeg sandsynligvis ville gå over tid med Don (og i hvert fald indstillet mig på det, for ikke at blive utålmodig straks jeg kom til terminsdagen).
Med Barnet var det først 9 dage efter terminen, hun endelig kiggede ud til verden. Og jeg bilder mig ind at jeg kan forvente at føde lidt tidligere denne gang, så min egen "målstreg" er sat 7 dage efter termin. Dér har jeg været gravid længe nok, og jeg kan tillade mig at blive utålmodig. Var planen i hvert fald tidligere i graviditeten.

For nu, to dage før termin, synes jeg faktisk efterhånden jeg har været nok gravid, og utålmodigheden begynder allerede at røre på sig. Især fordi "er der sket noget" / "kan du mærke om der er noget på vej"-beskederne er begyndt at komme, og det hjælper altså ikke min egen tålmodighed til at blive større!

Men nej, ingen tegn på noget, andet end en utålmodig gravid...

2 kommentarer:

  1. Hvis du nu spænder mellemgulvet rigtig hårdt, tror du så ikke, det kan virke som det sidste "spark" i røven (jeg går ud fra, at den vender med retnint op mod mellemgulvet på nuværende tidspunnkt)?

    SvarSlet
  2. Tror du jeg fysisk er i stand til at spænde hårdt i mellemgulvet på nuværende tidspunkt? :-)

    Og ellers lyder det cirka lige så brugbart som rådet om at spise 7 ananas for at sætte fødslen i gang...

    SvarSlet