lørdag den 3. marts 2012

Barn med rundt

Da Storepigen blev født, gik jeg stadig på seminariet og var godt i gang med de indledende øvelser til at afslutte mine sidste to linjefag. Derfor var det ikke helt en mulighed at holde barsel fra studiet. Det med barsel tog Manden sig af, og jeg har ofte haft Storepigen med på seminariet, allerede fra hun var helt lille.

Da hun blev større, var vuggetuepladser ikke noget der hang på træerne, og jeg gik alligevel hjemme, og skulle "bare" skrive bachelor. Så hun var hjemme hos mig, og kom også med alle steder, når jeg skulle noget i hverdagene.

Jeg tror det er derfor hun er så nem at have med alverdens steder. I dag har vi været ude og lege med ferielejrfolket, og det er bare gået vildt godt.
Vi tog afsted i formiddags og kom hjem en halv time over hendes sengetid. Hun har været med på mine vilkår, men jeg tog selvfølgelig hensyn til hende, og havde pakket lidt legetøj osv.
Og det er bare gået SÅ godt. Hun var bare sød, sjov, nem og dejlig at være sammen med, og jeg er så imponeret af hende. Det er altså ingen sag at være mor, når man er det til sådan et barn!

1 kommentar: