torsdag den 5. april 2012

...nå ja, og det der job

Det skulle åbenbart ikke være (i denne omgang).

En uge gik uden at jeg hørte det mindste (bortset fra den drøm jeg havde en nat, om at jeg fik et lettere hånligt brev fra skolen). Endnu en uge gik, og så dukkede der en mail op;

Kære ansøger,

Tak for din ansøgning til de nye lærer stillinger ved Friskolen Hald Ege.
Vi har været så heldige, at vi har modtaget ca. 270 ansøgninger.
På nuværende tidspunkt har vi gennemgået alle ansøgninger og har besat de ledige stillinger..

Desværre har vi, grundet den store mængde ansøgninger, ikke mulighed for at besvare hver enkelt med personlige forklaringer på afslag.

Vi takker for den interesse, du har udvist vores skole, og ønsker dig held og lykke fremover.


Fandens.
Havde faktisk ikke forventet en personlig forklaring på afslaget (er det normalt at få?), men nu hvor de selv nævner det, vil jeg faktisk vildt gerne høre hvad det var jeg "manglede". For de skal udvide med flere klasser hen over de næste mange år, så der skulle gerne blive flere stillinger at søge. Og så ville det da være fedt at kunne arbejde på at forbedre sig på de punkter, de ikke var helt oppe og ringe over i denne omgang.
Øv.

1 kommentar:

  1. Vent til det nye skoleår begynder og tag så kontakt med (vice-)inspektøren. Hvis du fortæller, at du har ansøgt tidligere og helt vildt gerne vil "bo" hos dem (det hjælper altid at charme, så længe du er ærlig), kan du garanteret få en forklaring. I samme omgang kan du også spørge lidt nærmere ind til, hvad de leder efter, og chancerne for ansættelse er større, når de kender dig (også selvom det bare er fra en halv times samtale over en kop kaffe).

    SvarSlet