fredag den 18. marts 2011

Hvad bruden ikke ved

Jeg har lige set reklamen for de nye afsnit af "Hvad bruden ikke ved", og har set glimt at nogle skuffede, sure og kedeaf-det brude.
men helt ærligt - hvad havde de kvinder forventet? De melder sig til et program der hedder "Hvad bruden ikke ved". De har tilsyneladende set første sæson af programmet, siden det har været nødvendigt at ændre spillereglerne. Og alligevel "tør" de sætte deres bryllupsdag på spil på den måde, selvom det tydeligvis betyder ret meget for dem, at de får tingene som de gerne vil have dem.
Det er da bare enten for dumt eller naivt.

...Og så er der lige hende der, som - undskyld mig - sgu lidt har fortjent det. Hun sidder og taler med sin kommende mand om brylluppet og spørger om han har nogle idéer til et tema. Da han siger nej, siger hun "jeg tænker prinsesse-tema". Arhmen, helt ærligt. Hvem pokker vil giftes med en mand, der vil være med til et bryllup med prinsesse-tema? Lige i dét tilfælde synes jeg faktisk det er helt skønt, at han ikke må opfylde de ønsker hun har.

5 kommentarer:

 1. Til din info, så vidste man IKKE at det var hvad bruden ikke ved. Der stod, at det var helt nye regler, og til div. castinger, fik man af vide, at det slet ikke var det samme som sidst, KUN konceptet med de 100.000kr. Så tjek baglandet inden du udtaler dig så negativt! :)


  Og nu er det TV, så de har jo klippet det fint sammen, og mange scener er lavet sådan, at de bliver bedt om nogle bestemte ting.
  Det burde alle da være klar over, at det fungerer sådan. :)

  SvarSlet
 2. Jeg kendte ikke baggrunden for de medvirkende, så tak for opklaringen.

  Og så er jeg jo udemærket klar over, at alt kan klippes sammen så det ser ud som producenterne gerne vil have det. Men reaktionerne er jo stadig ægte og kommer fra folk selv - selvom vinklen er strammet i klipningen.

  Og så har de jo haft mulighed for at sige "nej, tak, det her har vi alligevel ikke lyst til at medvirke i", da de fandt ud af hvilket program de var havnet i. Men det valgte de jo ikke at gøre.

  SvarSlet
 3. Måske fordi de gerne ville giftes der, og ikke troede det var så slemt, som det så endte med. Det er ikke nemt at være dem, som der det udefra, ihvertfald ikke med at kommentere på det, for man aner jo ikke, hvordan det er, at være med bag kameraet.. Har de skrevet under på kontrakten inden de faktisk kender reglerne? det ved du jo ikke.

  SvarSlet
 4. Jeg har læst mig til at de havde mulighed for at hoppe fra igen efter at kravene blev præsenteret for dem. Men det ville jo så koste dem de 100.000,-, og så må man jo gøre op med sig selv hvad der er vigtigst - et gratis bryllup eller indflydelse på hvad det skal indeholde.

  Men ja, det er da supernemt at sidde og spille klog og kommentere/kritisere bag skærmen. Men det er vel også en del af pakken, når man melder sig til sådan et TV-program (selvom man ikke vidste at det var "Hvad bruden ikke ved", men 'bare' et program om at planlægge sit bryllup.)

  SvarSlet
 5. kan så oplyse at hvis de sagde nej til de 100.000,- skulle de stadig giftes med tv2 bag sig... og at klippene faktisk er klippet sådan ind så sammenhæng med billeder ikke passer med det der blir sagt.. der der bliver sagt er blevet sagt til noget helt andet...

  SvarSlet