mandag den 5. september 2011

Søskendekærlighed?

I lørdags fik vi jo vores bortløbne kat, Mille, tilbage, og så snart hun var vel ankommet, var vi spændte på hvordan hun og søster Diva ville klare genforeningen.

Mille gik og miavede højlydt i hele huset det meste af dagen, og prøvede at finde sig til rette i det nye hus. Imens var Diva stadig ude på sin "føjte-tur".
Hun vendte først tilbage om aftenen, men ville ikke komme ind i huset, sikkert fordi hun kunne høre at der var en anden kat derinde - og det plejer der jo ikke.

Først i løbet af dagen søndag kom hun ind, og var der så stor og voldsom gensynsglæde mellem de to søstre?
Nej, ikke ligefrem. Diva synes åbenbart ikke det er fedt at skulle dele huset med en anden, så hun har hvæst og knurret (ja, det troede jeg heller ikke katte kunne, men det gør hun altså) hver gang hun ser Mille.
Og Mille, der altid har været "chefen", svarede igen med at slå lejr ude ved maden, så Diva ikke havde lyst til at komme derud. Meget bisset tøse-trick.

Vi har holdt dem inde siden i går, for at "tvinge" dem til at forholde sig til hinanden, og det går da også lidt bedre nu. Lige nu ligger de i henholdsvis soveværelse og stue, og kan vist se hinanden, men uden at det giver anledning til hvæseri.
Men vi ved faktisk ikke om det er den bedste måde at få genforenet dem? Er der nogle katte-eksperter derude der kan komme med gode råd?

1 kommentar:

  1. Ha ha, sikke en historie. Håber de efterhånden har vænnet sig til hinanden. Jeg har desværre ingen gode råd, men jeg har dog haft kat hele min barndom og var godt klar over, at katte kan knurre....nok der deres hår på næsen har deres navn fra; knurrehår ;-)

    SvarSlet